Avionske karte za sve svetske destinacie


Hanioti Grčka

Hanioti Grčka

Hanioti Grčka se nalazi na 100 km od Soluna, na prvom prstu poluostrva HalkidikiHanioti kao  poznata destinacija za sve ljubitelje dobrog provoda i dobrog odomora taj epitet između ostalog duguje i prelepim plažama,  restoranima i  tavernama koje će vam  pružiti  pravi godišnji odmor u  Grčkoj. Hanioti je jedna od najposećenijih destinacija za letovanje   na kontinentalnom delu Grčke. Hanioti  živopisno mesto na prvom prstu Halkidikija, na samo sat vremena vožnje kolima od Soluna. Na raspolaganju  su  vam hoteli sa odličnim pratećim sadržajem, dobro snabdeveni super marketi, veliki broj taverni,  kafići, barovi i diskoteke koje obećavaju dobar provod..

Većina turističkih agencija uvrstile su ga u svoju  ponudu  odlične vile i apartmane za godišnji odmor Haniotiju. Hanioti je poznat po  mnoštvu prodavnica,  restorana i obiljem zelenila kao i dugih peščanih plaža.

Smatra se da je Hanioti jedno od modernnijih  letovališta  u Grčkoj. Hanioti ovo poznato letovalište krase veliki trg u samom centru sa  parkom punim zelenila koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima. Najpoznatija mesta na Halkidikiju letovanje pored Haniotija su Polihrono, Pefkohori, Kalithea.