Potos GrčkaAvionske karte leto evropski gradoviPotos Grčka | Avionske karte leto evropski gradovi
Breaking News
Home / Grčka / Potos Grčka

Potos Grčka

Potos Tasos Grčka

Potos na Tasosu nalazi se u jugozapadnom delu Grčke na ostrvu Tasos, udaljen je oko 3 km od Limenarije.  Potos ima ribarsku luku i lepu peščanu plažu.

Mnogobrojni kafići i taverne, koji se nalaze uz samu plažu,  pružaju izuzetan provod u večernjim satima . Potos ima veliki broj prodavnica i  luna park  ispresecan je uskim ulicama sa bezbroj taverni i restorana. Vile  se nalaze u mirnom delu grada tako da ga preporučujemo za odmor porodičnim ljudima, a i mladima koji žele da budu u centru zbivanja. Do sada su u ovom gradu većinom boravili gosti sa zapada, a zadnjih nekoliko  godine postaje popularan i našim turistima.

About

Check Also

kavala

Kavala Grčka

Kavala Grčka Kavala se nalazi u Grčkoj na severnoj obali Orfanskog zaliva, dela Egejskog mora. ...

One comment

  1. Poštovani,
    Veoma me interesuje da li je moguće pronaći smeštaj na Tasosu direktno kod vlasnika,tj izbeći agenciju kao posrednika,zato što lično već treći put doživljavam više nego neprijatne situacije preko agencija tokom boravka u Grčkoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>