Avionske karte za sve svetske destinacie


Stavros Grčka

Grčka Stavros

Stavros je  letovalište u Grčkoj, koje zadnjih godina privlači sve više turista na letovanje u Grčku. Stavros leto 2010  se nalazi  na oko 65 km udaljenosti od Soluna i 3 km od Asprovalte.  Okolina Stavrosa leto obiluje zelenilom i šumom koje se pruža od planine  u čijem podnožju se nalazi Stavros. Stavros Grčka leto  ima veliku peščanu plažu i pruža  mogućnosti za razne  sportove na vodi. Turistima na letovanju u Grčkoj 2010 u Stavrosu 2010 su na raspolaganju brojni restorani, kafići i  taverne.

Grčka  Stavros leto je gradić u Grčkoj  sa oko 4.500 stanovnika i  nalazi se  na obalama Egejskog mora nedaleko od poznatog letovališta  i Asprovalta leto .

Stavros leto  se nalazi na početku poluostrva Halkidiki iznad  Svete gore  u zalivu Strimonikos, Udaljen 70 km od Soluna.  Čisto more i očuvana priroda, prelepe peščane plaže  nagrađene su priznanjem “Plava zastava”. Platania plaža u Stavrosu letovanje  idealna je za turiste koji žele  miran  odmor plaža  je okružena malom šumom.  Stavros  i okolina obiluju zelenilom koje se pruža od planine Holomontas u čijem podnožju se nalazi Stavros leto . Stavros u Grčkoj leto je tipičan turistički gradi za pravi odmor koga odlikuje peščana plaža duga 10 km sa brojnim barovima, tavernama i kafićima. Stavros leto  posebnim čine gusta šuma, čist vazduh, blaga klima. Ljubitelji grčke istorije i kulture mogu posetiti arheološke lokalitete i ostale znamenitosti  kojih u okolini Stavrosa ima na pretek. Dobro poznato letovalište u grčkoj Stavros, udaljeno oko 90 km od Soluna. Stavros leto  je sedište opštine Rentina, jedne od Solunskih regija, u kome živi oko 5000 stanovnika. Mnogobrojni  restorani u Stavrosu  taverne, kafići, prodavnice, dugačka peščana plaža i kristalno čisto more pravo su mesto za letovanje u Stavrosu.