Stavros GrčkaAvionske karte leto evropski gradoviLeto 2010 Grčka Stavros | Avionske karte leto evropski gradovi
Breaking News
Home / Grčka / Stavros Grčka

Stavros Grčka

Grčka Stavros

Stavros je  letovalište u Grčkoj, koje zadnjih godina privlači sve više turista na letovanje u Grčku. Stavros leto 2010  se nalazi  na oko 65 km udaljenosti od Soluna i 3 km od Asprovalte.  Okolina Stavrosa leto obiluje zelenilom i šumom koje se pruža od planine  u čijem podnožju se nalazi Stavros. Stavros Grčka leto  ima veliku peščanu plažu i pruža  mogućnosti za razne  sportove na vodi. Turistima na letovanju u Grčkoj 2010 u Stavrosu 2010 su na raspolaganju brojni restorani, kafići i  taverne.

Grčka  Stavros leto je gradić u Grčkoj  sa oko 4.500 stanovnika i  nalazi se  na obalama Egejskog mora nedaleko od poznatog letovališta  i Asprovalta leto .

Stavros leto  se nalazi na početku poluostrva Halkidiki iznad  Svete gore  u zalivu Strimonikos, Udaljen 70 km od Soluna.  Čisto more i očuvana priroda, prelepe peščane plaže  nagrađene su priznanjem “Plava zastava”. Platania plaža u Stavrosu letovanje  idealna je za turiste koji žele  miran  odmor plaža  je okružena malom šumom.  Stavros  i okolina obiluju zelenilom koje se pruža od planine Holomontas u čijem podnožju se nalazi Stavros leto . Stavros u Grčkoj leto je tipičan turistički gradi za pravi odmor koga odlikuje peščana plaža duga 10 km sa brojnim barovima, tavernama i kafićima. Stavros leto  posebnim čine gusta šuma, čist vazduh, blaga klima. Ljubitelji grčke istorije i kulture mogu posetiti arheološke lokalitete i ostale znamenitosti  kojih u okolini Stavrosa ima na pretek. Dobro poznato letovalište u grčkoj Stavros, udaljeno oko 90 km od Soluna. Stavros leto  je sedište opštine Rentina, jedne od Solunskih regija, u kome živi oko 5000 stanovnika. Mnogobrojni  restorani u Stavrosu  taverne, kafići, prodavnice, dugačka peščana plaža i kristalno čisto more pravo su mesto za letovanje u Stavrosu.

About

Check Also

potos

Potos Grčka

Potos Tasos Grčka Potos na Tasosu nalazi se u jugozapadnom delu Grčke na ostrvu Tasos, ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>